Mastercard

Med et Mastercard får du frihed til spontane beslutninger. Mastercard har mere end 24 millioner brugssteder verden over.

Du kender situationen. Lige pludselig kunne det være dejligt at have lidt ekstra at gøre godt med. Det kan være i forbindelse med ferierejsen, eller når du støder på et godt tilbud, som du ikke har lyst til at sige nej til.

Med et Mastercard kan du slå til ved et godt tilbud eller udskyde en betaling, uden at du skal tænke på saldoen på din konto.

Det du køber for på Mastercard bliver først trukket fra din konto op til 45 dage senere. Dit forbrug opgøres omkring den 15. i måneden, og du skal først betale for forbruget den efterfølgende 1. i måneden. Du betaler ingen renter i perioden og du får en overskuelig oversigt med dit forbrug fra Betalingsservice.

Med Mastercard får du også tilbudt en fleksibel og løbende kredit samt ekstra sikkerhed på udlandsrejser, idet der er en forsikring tilknyttet kortet. Afhængig af dit valg af Mastercard kan forsikringen i de fleste tilfælde erstatte den traditionelle rejse- og afbestillingsforsikring.  

Du kan vælge mellem 3 typer Mastercard

Sammenlign de forskellige typer på www.lpmastercard.dk, hvor du også kan læse om forsikringsdækningen på de forskellige korttyper.

Du er også velkommen til at kontakte din rådgiver, hvis du har spørgsmål. 

Bestil dit nye Mastercard her

Læs om de nye kontaktløse kort

Få ekstra oplevelser med dit Mastercard

I samarbejde med Affinion International og Mastercard tilbydes kunder med Mastercard fra Totalbanken rabat på billetter til en lang række af de største danske forlystelsesparker. Du kan få op til 25 pct. rabat på billetterne. For at benytte Affinions bookingside, skal du oprette dig som bruger og vælge et password. Læs mere om mulighederne her:

Fordelsprogram for Mastercard