Scroll ned

Mastercard

Med et Mastercard får du frihed til spontane beslutninger, og du kan bruge det til betalinger mere end 24 millioner forskellige steder verden over.

Med et Mastercard kan du slå til ved et godt tilbud eller udskyde en betaling, uden at du skal tænke på saldoen på din konto.

Det du køber for på Mastercard bliver først trukket fra din konto op til 45 dage senere. Dit forbrug opgøres omkring den 15. i måneden, og du skal først betale for forbruget den efterfølgende 1. i måneden. Du betaler ingen renter i perioden og du får en overskuelig oversigt med dit forbrug fra Betalingsservice.

Med Mastercard Kredit får du tilbudt en fleksibel og løbende kredit samt ekstra sikkerhed på udlandsrejser, idet der er en forsikring tilknyttet kortet.  

Du har også mulighed for at vælge et Mastercard Debit, hvor beløb hæves på kontoen med det samme, og hvor der ikke kan trækkes mere, end der er dækning for på kontoen.

Du kan vælge mellem 4 typer Mastercard

Sammenlign de forskellige typer på www.lopimastercard.dk, hvor du også kan læse om forsikringsdækningen på de forskellige korttyper.

Du er også velkommen til at kontakte din rådgiver, hvis du har spørgsmål. 

Bestil dit nye Mastercard her

Få ekstra oplevelser med dit Mastercard

I samarbejde med Tenerity og Mastercard tilbydes kunder med Mastercard fra Totalbanken rabat på billetter til en lang række af de største danske forlystelsesparker. Du kan få op til 25 pct. rabat på billetterne. For at benytte Teneritys bookingside, skal du oprette dig som bruger og vælge et password. Læs mere om mulighederne her:

Fordelsprogram for Mastercard

Hvis skaden er sket og du har brug for akut assistance, skal du straks henvende dig til:

 

SOS International a/s
Nitivej 6
DK – 2000 Frederiksberg
Telefon (+45) 70 10 50 50 (døgnet rundt)
Telefax (+45) 70 10 50 56


Anmeldelse af skader skal ske via Anmeld skade til Privatsikring

 

Spørgsmål til forsikringerne

Kontakt Privatsikrings Kundecenter direkte på telefon 70 11 17 07 eller mail privatsikring@privatsikring.dk hvis du har spørgsmål til forsikringerne. Her kan du læse spørgsmål og svar vedrørende forsikringerne.

DEL PÅ

Kontakt os

Har du brug for rådgivning eller for at høre mere om dine muligheder i Totalbanken, er du velkommen til at kontakte os.

Kontakt