Scroll ned
Totalbanken - Ivan Sløk5.jpg

Velkommen i Totalbanken

Jeg håber, du har lyst til at bruge Totalbanken til din virksomheds daglige bankforretninger, og når din virksomheds planer og ideer skal føres ud i livet. Vores målinger på kundetilfredshed viser, at vores kunder er rigtig godt tilfredse. Faktisk placerer Totalbanken sig blandt de danske banker, som har den højeste tilfredshed totalt set. Vi er naturligvis rigtig glade for vores kunder evaluering af vores indsats. Vores tilbud til kunderne bygger primært på en stærk rådgivning og personlig relation mellem kunde og rådgiver. Vi vil derfor også fremover gøre alt, hvad vi kan for at leve op til vores kunders forventninger. Tal med en af vores rådgivere, når du har planer, vil have overblik eller har spørgsmål.

DEF  Leasing

Leasing af udstyr

Der er mange fordele ved at anvende leasing til finansiering af udstyr, når din virksomhed skal vækste. Dansk ErhvervsFinansiering tilbyder nogle af markedets bedste løsninger, og vores branchekendte konsulenter kommer gerne på besøg i din virksomhed.

Læs mere
Totalleasing

Leasing af bil

Overvejer du at lease din næste bil? Vores leasingselskab, TOTALLEASING, står klar til at tilbyde dig eller din virksomhed en skræddersyet leasingaftale.

Læs mere
Vækst.jpg

Udvikling og vækst

Totalbanken vil bidrage til udvikling og vækst i vores markedsområde. Derfor har vi lanceret en udviklingspulje på 25 mio. kr. Puljen er målrettet nye såvel som etablerede virksomheder og består af lån med en fast rente i fem år på kun 2,95% p.a. - dog max 1 mio. kr. pr. projekt.

Læs mere

Totalbankens rådgivere står klar til at hjælpe dig

Kontakt os

Har du brug for rådgivning eller for at høre mere om dine muligheder i Totalbanken, er du velkommen til at kontakte os.

Kontakt