Scroll ned
Cortex Park 2

Erhverv

De fleste banker lover omtrent det samme, når de selv skal sige, hvorfor du skal blive erhvervskunde hos dem. Samme buzzwords. Samme tilbud. Samme alting. Derfor kan du ikke finde forskellen mellem forskellige banker ved at læse glade hensigtserklæringer. Du skal se på handlinger. Hvad gør din bank? Lærer de dig at kende? Forstår de din forretningsmodel? Giver deres råd, mening og retning? Og hjælper den dig med at nå dine mål? Eller sidder den bare på den anden side af bordet og kigger på nøgletal?

Hvis du mener, at der er for lidt af det første og for meget af det sidste, skulle du måske kigge vores vej. Vi mener selv, vi gør en forskel. Vi ser os som en partner, der er på din side. Selvfølgelig kender vi ordet nej, men vi strækker os langt for, at vi sammen finder andre veje til målet. Du skal dog ikke kun stole på vores ord. For ord er lige så taknemmelige for os som for alle andre. I stedet giver vi nedenfor pladsen til en række kunder, der kender os i praksis. Hør på dem. Og lad os så tale sammen. Som du måske ved, kan vi tale om alt.

 

 

 

Finansiering

Vi kan hjælpe dig med at finansiere alt fra drift og bygninger/ejendomme, maskiner og andet materiel. Vi har det hele på hylderne. Inklusiv leasing via vores eget leasingselskab, Dansk Erhvervsfinansiering. Finansiering af ejendomme sker typisk sammen med vores samarbejdspartner på realkreditområdet.

Se her, hvordan vi griber det an i praksis i en case om Kristoffersens Møbelfabrik

Farvel til en nej-hat

 

 

Generationsskifte

At gennemføre et godt generationsskifte/virksomhedssalg er en disciplin i sig selv. Det skyldes, at de involverede parter handler ud fra både emotionelle og rationelle valg. Én siger farvel til et livsværk. En anden træder ind over tærsklen til sit nye. Den første skal sikre sig den rigtige pris og måske sin pension. Den anden er afhængig af en fair pris, men i lige så høj grad af de rigtige finansieringsmuligheder.

Er du sælger, skal du have mavefornemmelsen i orden. Er du klar til at give stafetten videre? Samtidig er det essentielt, at du har fuldstændig styr på din timing, på din forretning samt på dine aftaler og kontrakter med eksempelvis medarbejdere, kunder og leverandører. Og så skal du finde en køber, som ikke bare vil overtage dit livsværk, men som kan tage over, videreføre og udvikle din forretning.

Omvendt skal du som køber også se dig for. Får du gjort dit hjemmearbejde, så du sikrer dig, at der ikke dukker uventede forhold op efter en overtagelse? Du skal sikre dig, at værdier og nøgleressourcer er til stede og til rådighed for dig i virksomheden. Processen skal starte i god tid. Det tager typisk adskillige år at komme godt i mål med et generationsskifte Om Totalbankens indsats kan gøre en forskel, vil vi lade andre om at dømme. Men du kan jo starte med at læse Simon Rasmussens historie her:


Et generationsskifte i praksis

 

 

Pension

Mange har pension som et lav-interesseområde. ’Det ordner vi næste år’, hører vi ofte. År efter år. Og pludselig er der gået mange år uden, at du har gjort noget. Eller også rammes du af den ulykke, som ’plejer’ at ramme naboen, uden at du har styr på dine forsikringer.

Måske rammer du et tidspunkt med økonomisk ustabilitet, så du for eksempel ikke kan sælge din virksomhed til det, du regnede med skulle forsøde din tredje alder. Der er kun at sige: Kom i gang med pensionsopsparingen og får styr på dine forsikringer tidligt, så du og din familie kan være trygge, hvis ulykken er ude. Tænk i flere kilder. Din pensionsopsparing i banken. Din virksomhed. Dit hjem. Din frie formue. Vi anbefaler, at din pensionsopsparing indeholder en forsikringsdel, som kan sikre dig og din familie, hvis du pludselig bliver syg eller kommer til skade, så du ikke er i stand til at drive din virksomhed videre.

Får du smerter, bliver syg eller kommer til skade, er det helt afgørende, at du får hurtig behandling. Her hjælper en god sundhedsforsikring.
Vi kan også hjælpe dig med at tegne en firmapension til dine medarbejdere. Ud over en opsparing til pension indeholder en firmapensionsaftale ofte også en sundhedsforsikring, som sikrer medarbejderne hurtig behandling til fordel for dem selv og for din virksomhed. Se, hvorfor Forsstrøm tegnede en firmapension via Totalbanken.

Aftale gav plus i bogen

Vil du vide mere, så ring til

Carsten Berg Søfeldt
Erhvervsdirektør

63 457 177

Send en mail

Kontakt