Scroll ned

Er du ung

- og ved at etablere dig?

Er du ung og ved at etablere dig med job, familie og forpligtelser, så er det også det rette tidspunkt, hvor du skal gøre dig nogle tanker om at sikre dig selv og din families økonomi herunder også opsparing, selv om din pensionstilværelse ligger mange år ude i fremtiden.

Det skal du fordi

  • Vi lever længere og længere, og derfor skal din pensionsopsparing også holde længere

  • Jo tidligere du starter med at spare op, jo mindre årlig opsparing er nødvendig for at nå dine mål og ønsker til din økonomi når du stopper med at arbejde

  • Jo tidligere du starter med at spare op, jo mere risikovillig kan du være med dine investeringer. På den lange bane giver større risikovillighed også højere afkast og dermed en større opsparing. Når du nærmer dig livet efter arbejde, kan risikoen på dine investeringer reduceres

  • Hvis ulykken er ude, og du eller din partner ikke længere er i stand til at arbejde, er det afgørende, at du har de rette dækninger, som kan give økonomisk ro. Det er vigtigt at forsikringerne laves, mens du er sund og rask

  • Hvis du er gift eller bor sammen med din kæreste, kan det også være en idé, at I sikrer hinanden økonomisk hvis en af jer dør.

  • I dit job har du givetvis en pensionsordning. Men det er ikke sikkert, at den dækker dine behov, derfor er det vigtigt at få hjælp til et overblik.

Du kan få et overblik over din pensionsordning på pensionsinfo.dk. Har du Netbank i Totalbanken, kan du hente dine oplysninger via menupunktet ’Pension og forsikring’.

Hvis du synes, at det lyder lidt komplekst, anbefaler vi, at du tager en snak med din rådgiver i Totalbanken, som hjælper med et eftersyn og med at tilpasse det hele til dig og din situation.

Dame uden tekst.jpg
DEL PÅ

Kontakt os

Har du brug for rådgivning eller for at høre mere om dine muligheder i Totalbanken, er du velkommen til at kontakte os.

Kontakt