Scroll ned

Daglig økonomi

"Vi lægger vægt på, at vores kunder nemt kan komme i kontakt med os. Du finder derfor det direkte telefonnummer og mailadresse til alle vores medarbejdere under Kontakt." 

Kontakt 

Totalbanken - Ivan Sløk5.jpg
DEL PÅ

En hilsen fra bankdirektøren

Jeg håber, du har lyst til at bruge Totalbanken – både til dine daglige bankforretninger og når dine planer og ideer skal føres ud i livet.

Vi lægger vægt på, at vores kunder nemt kan komme i kontakt med os. Du finder derfor det direkte telefonnummer og mailadresse til alle vores medarbejdere under Kontakt.

Fra en stor Fynsk analyse af kundetilfredshed ved vi, at over 97 % af vores kunder er tilfredse med Banken. De fleste er endda så tilfredse, at de gerne vil anbefale Banken – og langt de fleste af vores nye kunder kommer på anbefaling fra familie og venner.

Det er nemt at skifte til Totalbanken. Vi klarer det praktiske – også kontakten til din gamle bank. Du laver en aftale med en af vores rådgivere, så vi kan lære hinanden at kende. Din rådgiver er din personlige kontakt i Banken – uanset om du er en lille eller en stor kunde.

Tal med din rådgiver, når du har planer, vil have overblik eller har spørgsmål. 
Du er altid velkommen i Totalbanken.

Venlig hilsen

Ivan Sløk
Bankdirektør

Kontakt os

Har du brug for rådgivning eller for at høre mere om dine muligheder i Totalbanken, er du velkommen til at kontakte os.

Kontakt