Daglig økonomi

Jeg håber, du har lyst til at bruge Totalbanken – både til dine daglige bankforretninger og når dine planer og ideer skal føres ud i livet.

Brug af netbank er en nem løsning til dine daglige bankforretninger. Vores netbank er driftssikker og overskuelig – og den giver dig en direkte og sikker mailforbindelse til din rådgiver.

Det er vigtigt, at vores kunder nemt kan komme i kontakt med os. Du finder det direkte telefonnummer og mailadresse til alle vores medarbejdere under Afdelinger.

Fra en stor Fynsk analyse af kundetilfredshed ved vi, at over 97 % af vores kunder er tilfredse med Banken. De fleste er endda så tilfredse, at de gerne vil anbefale Banken – og langt de fleste af vores nye kunder kommer på anbefaling fra familie og venner.

Det er nemt at skifte til Totalbanken. Vi klarer det praktiske – også kontakten til din gamle bank. Du laver en aftale med en af vores rådgivere, så vi kan lære hinanden at kende. Din rådgiver er din personlige kontakt i Banken – uanset om du er en lille eller en stor kunde.

Tal med din rådgiver, når du har planer, vil have overblik eller har spørgsmål. 
Du er altid velkommen i Totalbanken.

Med venlig hilsen

Ivan Sløk
Bankdirektør