Scroll ned

Pengeautomater

Totalbanken deltager i KONTANTEN-samarbejdet, som betyder, at Totalbankens kunder har adgang til ca. 350 pengeautomater over hele landet på samme vilkår, som har været gældende for Totalbankens automater.

I langt hovedparten af de 350 KONTANTEN kan du:
- Hæve kontanter – både i danske kroner og euro
- Få saldooplysninger
- Indsætte kontanter på din konto

Når du er kunde i Totalbanken, kan du med et Dankort/VisaDankort – på alle bankdage mellem kl. 09.00 og 18.00 hæve op til 10.000 danske kroner, hvis der er dækning på din konto.

Du finder KONTANTEN-automaterne her

Du kan kontakte Nokas, som ejer KONTANTEN-automaterne, hvis du oplever problemer med en transaktion i automaten.

 

Indbetaling af kontanter

Som pengeinstitut er Totalbanken underlagt Hvidvasklovgivningen og har derfor en forpligtelse til at vide, hvor indsatte beløb stammer fra.

Når du indbetaler beløb i Kontanten, vil du derfor blive bedt om at markere, hvor dine penge kommer fra, fx gave/arv, salg af egne ting eller lign. Du vil også undtagelsesvis kunne opleve, at du ikke får mulighed for at indsætte beløbet men i stedet opfordres til at kontakte dit pengeinstitut, fordi du har nået en grænse for, hvor stort et beløb du kan indbetale i løbet af et år. Oplever du dette, er det ikke fordi, vi har mistanke om noget ulovligt – men alene fordi lovgivningen kræver, at vi sammen sikrer dokumentation for pengenes oprindelse.

Kontanten_logo
DEL PÅ

Kontakt os

Har du brug for rådgivning eller for at høre mere om dine muligheder i Totalbanken, er du velkommen til at kontakte os.

Kontakt