Scroll ned

Pension

 

En firmapension gi’r dig et ekstra plus i bogen
Firmaet Forsstrøm har tegnet en gruppepensionsordning via Totalbanken, som har givet store plusser i medarbejdernes bog. Vi har talt med Betina Lind Krarup og Anne Louise Danø om FinansPlus.

61878658_2352882555038183_8109880858550153806_n.jpg
DEL PÅ

I Forsstrøm har vi fokus på at skabe en sund virksomhed, siger Betina Lind Krarup. – Det gælder både bundlinjen og alle os medarbejdere. For når medarbejderne trives og er glade, smitter det positivt af på jobbet. Det er let at sige, men krævende at nå. For det at trives og være glad omfatter jo ikke bare tiden på arbejde. Det handler om hele dit liv. Med alt, hvad det bringer af glæder og sorger.

- Derfor kiggede vi efter en løsning, som dækker bredt og som både omfatter de livshændelser, de fleste af os kommer ud for – skilsmisser, uheld, ulykker og måske overfald - og hvor vores børn også kunne være med i ordningen.

- Vi har haft medarbejdere, der et år efter en skilsmisse mærker, at vedkommende har brug for psykologhjælp. Det fik medarbejderen prompte. Ingen spørgsmål. Bare hurtig adgang til hjælpen. En anden medarbejder overværede et overfald. Det var en voldsom oplevelse, som krævede hurtig hjælp. Den blev stillet til rådighed samme dag, som vi ringede og bad om hjælp.

- Ja, supplerer Anne Louise: I den knap så dramatiske ende har vi også oplevet problemer med en tennisalbue. Der blev ringet kl. 09.00. Kl. 10.30 kunne vores kollega gå ind ad døren hos behandleren. Og kort efter kom vedkommende tilbage på jobbet. Noget lignende har vi oplevet, da en havde ondt i ryggen og skulle under kyndige massørhænder for at få hjælp.

Samtidig har vi pensionsdækningen, som giver økonomisk tryghed på den lange bane. Det er da med til at få os til at sove godt om natten, når der er styr på økonomien i den tredje alder.

- Hos Forsstrøm er vi et strategisk marketingbureau. Vi kan håndtere alt fra store forkromede corporate strategiudrulninger til fx logoer, brochurer og skilte, men er gennem vores måde at gå til markedet på få ansatte. Vi kommer fra mange forskellige brancher og har forskellige pensions- og helbredssikringer med os i bagagen, når vi bliver ansat. Nogle af os kan af den ene eller den anden årsag ikke aflægge nye friske helbredsoplysninger. Derfor var det vigtigt for os at få en samlet løsning, hvor alle kunne blive dækket – og dækket ens. Med få ansatte var et andet fokuspunkt at gøre virksomheden mindre sårbar ift. sygdom og fravær. En evt. langtidssygemelding ville få store konsekvenser for Forsstrøm, hvis ikke også virksomheden var dækket ind ift. kompensation.

 

Vi fik alle vores ønsker og krav indfriet gennem Totalbankens ordning. Og kunne sætte det berømte flueben ud for:

✓ Alle kan være en del af pakken UDEN at skulle afgive nye helbredsoplysninger

✓ Alle kan blive dækket af tabt arbejdsfortjeneste

✓ Alle kan fortsætte i ordningen, hvis man en dag ikke længere er en del af Forsstrøm

✓ Alle får en helbredsdækning med adgang til privathospitaler, kiropraktorer, psykologer osv. så vi hurtigt kan komme tilbage på job

✓ Alle kan få en personlig rådgivning om vores individuelle dækninger

✓ Og firmaet har mulighed for at blive dækket ift. en langtidssygemelding – der er ingen omkostninger forbundet med det.

Vil du vide mere, så ring til

Carsten Berg Søfeldt
Erhvervsdirektør

63 457 177
Send en mail

Kontakt os

Har du brug for rådgivning eller for at høre mere om dine muligheder i Totalbanken, er du velkommen til at kontakte os.

Kontakt