Scroll ned

Lønservice

Udbetaling af løn, ansøgning om refusioner og udarbejdelse af kontrakter er eksempler på opgaver, der tager tid i hverdagen. Heldigvis behøver det ikke at være sådan. Vores samarbejdspartner, Bluegarden, tilbyder løsninger til løn- og personaleadministration.

Lønløsninger

Et lønsystem skal gøre lønbehandling enkelt og overskueligt, så du kan fokusere på din kerneforretning frem for administration. Du kan vælge selv at stå for lønbehandlingen i en af Bluegardens løsninger, f.eks. DataLøn, eller du kan vælge LønAdministration og dermed overlade opgaven helt til Bluegarden. Med LønAdministration skal du blot ringe eller sende en e-mail til Bluegarden med nogle få oplysninger, når det er tid til at udbetale løn.

Personaleløsninger

Hos Bluegarden kan du få udarbejdet ansættelseskontrakter eller få gennemgået dem du allerede har, og du kan få personalejuridisk rådgivning, f.eks. i forbindelse med fratrædelser. Bluegarden kan også søge om refusioner på dine vegne hos det offentlige, så din virksomhed ikke går glip af penge I er berettiget til.

Du kan læse mere om Bluegarden her.

DEL PÅ

Kontakt os

Har du brug for rådgivning eller for at høre mere om dine muligheder i Totalbanken, er du velkommen til at kontakte os.

Kontakt