Scroll ned
21.05.2019

Ny hjemmeside og ny Netbank

Velkommen til Totalbankens nye digitale univers. Vi håber, du får fornøjelse af både vores nye hjemmeside og vores nye Netbank Privat. Vores Mobilbank blev opdateret i december 2018, så nu er vi fuldt på omgangshøjde med det nyeste nye. Læs mere...

DEL PÅ

Mere information

Vi oplever, at vores brugeres adfærd løbende ændrer sig. Fx anvender stadig flere i højere grad mobil og tablet. Derfor er den nye hjemmeside og den nye Netbank responsiv – dvs at den tilpasser sig den aktuelle skærmstørrelse.

Med det nye, mere intuitive design bliver begge vores løsninger nemmere at anvende i dagligdagen, fordi du hurtigere kan få overblik og nemmere adgang til de relevante informationer.

Men selvfølgelig skal du lige lære de nye universer at kende, så vi vil opfordre dig til at ’surfe’ lidt rundt i dem begge.

Den nye Netbank indeholder alle de funktioner, som man typisk bruger på daglig basis, fx kontooversigt, posteringsoversigt, overførsler, indbetalingskort, e-Boks, beskeder osv. Til gengæld indeholder den fra starten IKKE funktionerne Investering, Pension, Betalinger til udlandet mm. Disse funktioner vil blive udviklet og indarbejdet i Netbanken over tid. Fx forventer vi at lancere første del af investeringsuniverset senere i 1. kvartal 2019.

Når du logger på din Netbank – det gør du stadig i øverste højre hjørne – så vil du se, at du får mulighed for at vælge, om du vil bruge den nye eller den gamle Netbank.

Bemærk, at du ikke kan åbne Netbank-linket, hvis du anvender Internet Explorer. Brug i stedet Chrome, Safari eller Edge.

Venlig hilsen

Mikael Ejrnæs
Marketingchef

Kontakt os

Har du brug for rådgivning eller for at høre mere om dine muligheder i Totalbanken, er du velkommen til at kontakte os.

Kontakt