Scroll ned

Corona-situationen

Regeringen og de danske sundhedsmyndigheder opfordrer private virksomheder til at sikre, at spredningen af corona-virussen minimeres. I Totalbanken gør vi, hvad vi kan for at understøtte dette mål.

Bankens afdelinger er lukket for adgang

Regeringen forbyder situationer, hvor flere personer er samlet på ét sted. Derfor arbejder hovedparten af bankens medarbejdere hjemmefra. Og derfor har vi valgt at lukke for adgangen til bankens afdelinger.

Du kan som altid få rådgivning og hjælp til dine bankforretninger

Sådan kommer du i kontakt med os:

  • Du kan ringe hver dag mellem kl. 08.30 og 16.30 – torsdag dog til 17.50
  • Brug din Netbank og Mobilbank, hvor du kan skrive en besked til din rådgiver
  • Hold møde med din rådgiver via telefon eller Skype
  • Brug pengeautomaterne, hvis du har brug for kontanter

Du kan finde din rådgiver her

Vi er der for vores kunder

I Totalbanken har vi omkring 20.000 kunder. Vi mærker allerede, at flere brancher er trængte, fordi aktivitetsniveauet er faldet voldsomt på kort tid, udtaler bankens direktør Ivan Sløk. Konsekvenserne af denne helt ekstraordinære situation kan være manglende salg, aflyste ordrer osv.

Vi forudser også, at flere privatkunder kan blive presset økonomisk, hvis de mister jobbet eller på anden vis mister indtægter.

Vi er der for vores kunder, og jeg opfordrer derfor særligt vores privat- og erhvervskunder, der bliver berørt af Corona-situationen til at kontakte deres rådgiver, så vi i fællesskab kan finde en løsning på den aktuelle situation.

Læs om regeringens hjælpepakker

Regeringen har vedtaget to kompensationsordninger, der skal hjælpe danske erhvervsdrivende:

  1. Som selvstændig med maksimalt 10 fuldtidsansatte kan du få kompensation, hvis corona/covid-19 har ført til et omsætningstab i din virksomhed på mindst 30%. Læs mere her.
  2. Som virksomhed har du mulighed for at ansøge om at få midlertidig kompensation for din virksomheds faste udgifter, hvis du forventer et fald i omsætning på mere end 40 pct. som følge af corona/covid-19. Læs mere her.

- - - - - - - - - - - - - - - - - 

Vi takker på forhånd for din forståelse for situationens alvor og de tiltag, vi har gjort i banken.

Virus (Corona)
DEL PÅ

Kontakt os

Har du brug for rådgivning eller for at høre mere om dine muligheder i Totalbanken, er du velkommen til at kontakte os.

Kontakt