Scroll ned

Corona-situationen

Seneste nyt – 12. maj 2020

Danmark er stille og roligt på vej tilbage mod en mere normal tilværelse i kølvandet på Corona-epidemiens konsekvenser. Myndighederne har givet grønt lys for en yderligere åbning af samfundet. I Totalbanken følger vi myndighedernes anbefalinger, og vi starter derfor genåbningen af banken.

I Totalbanken betyder det

  • At bankens afdelinger igen er åbne*
    Åbningstiderne er kl. 10.00 til 16.00 (torsdag dog til kl. 17.30). Vores telefoner er åbne fra kl. 08.30

  • At du nu igen kan få et fysisk møde med din rådgiver
  • At du stadig kan holde møde med din rådgiver via telefon og som online-møde. Et online-møde er nemt, og du bestemmer selv, hvor det passer dig. Det kan være i din frokostpause på jobbet eller hjemme fra stuen.

Du kan finde din rådgiver her

*Bemærk, at bankens kassefunktion i Aarup ikke genåbnes, så det er ikke muligt at få danske kroner og valuta i Totalbanken. I Kontanten-pengeautomaterne kan du hæve op til 10.000 danske kroner. Du kan også hæve Euro i Kontanten.

Sammen sikrer vi, at myndighedernes anbefalinger overholdes
Vi sikrer naturligvis, at møder med vores kunder sker på en måde, så du trygt kan mødes med os. Vi holder den fornødne afstand, og vi afspritter eksempelvis mødelokaler og teknik efter hvert møde.

Vi beder tilsvarende dig om at vise det fornødne hensyn til bankens medarbejdere, så vi i fællesskab kan overholde myndighedernes anbefalinger. Så hvis du føler dig syg, eller har været sammen med nogen inden for de seneste uger, som har fået konstateret Corona-virus, beder vi dig aflyse mødet.

På forhånd tak.

Vi ser frem til det fortsatte samarbejde med dig.

Ivan Sløk
Bankdirektør

 

Virus (Corona)
DEL PÅ

Kontakt os

Har du brug for rådgivning eller for at høre mere om dine muligheder i Totalbanken, er du velkommen til at kontakte os.

Kontakt