Scroll ned

Karriere

Vil du med på holdet?

I Totalbanken vil du opleve at blive en del af en arbejdsplads, som sætter gode relationer i højsædet. Internt som eksternt. I dialogen med vores kunder ser vi ikke kun på tal, men også på mennesket bag.

Vi ønsker at gøre vores kunders drømme til virkelighed, og derfor har bankens kunder direkte adgang til en rådgiver, som kender dem og deres økonomiske situation.

Som en mindre bank med korte beslutningsveje er man som medarbejder i stand til at reagere hurtigt. Som ansat vil du derfor opleve en høj grad af fleksibilitet i dagligdagen.

I Totalbanken tages medarbejdernes trivsel seriøst. Vi tager med jævne mellemrum temperaturen på medarbejdernes tilfredshed – og reagerer på resultaterne.

Som medarbejder i Totalbanken omfattes du af en række medarbejdergoder som f.eks. personalebank, sundheds- og tandforsikring, ulykkesforsikring og 7 ugers ferie.

Det sociale samvær i banken har høj prioritet og understøttes af en aktiv personaleforening, arrangementer mv., som styrker vores kollegiale sammenhold.

Odense C
DEL PÅ

 

"Da jeg startede i Totalbanken, følte jeg mig hurtigt hjemme – jeg blev taget rigtig godt imod, og jeg kunne med det samme mærke teamånden. Det er som at få en familie nr. 2.

Som rådgiver har jeg frihed under ansvar og er dermed ”herre” på eget bord. Det betyder, at jeg kan træffe beslutninger med det samme! For mig er friheden vigtig, da jeg vægter højt at kunne imødekomme mine kunders ønsker og behov hurtigt.

Det bedste ved at arbejde i Totalbanken er, at vi ikke er bundet af kasser. Vi ser på helheden og bruger vores sunde fornuft og driver en bank, vi selv vil være kunder i.”

Christian, Rådgiver Odense N

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om Totalbanken

Totalbanken er en fynsk bank med hovedsæde i Aarup med filial og stabsfunktioner samt ErhvervsCenter og tre filialer i Odense.

Banken har ca. 100 medarbejdere og ca. 25.000 kunder.

 

Vores kunder er private husstande og små og mellemstore virksomheder, flertallet bor på Fyn - i Odense, Assens eller Middelfart kommune

- eller har på anden måde relationer til banken eller lokalområdet.

 

Alle kundeforhold i banken starter med en god snak mellem kunde og rådgiver. Det kan handle om alt andet end penge,

så man som rådgiver får en fornemmelse af kundens situation og behov.

Vores motto er, at ’Vi kan tale om alt’. Og fordi vi kan dét, er kunden altid sikker på, at vi kan finde en løsning, så deres bankforhold passer til deres liv.

 

 

 

 

” Jeg startede som trainee i Totalbanken. Efterfølgende fik jeg lov at kigge lidt rundt i bankens forskellige afdelinger, og det resulterede i, at jeg nu arbejder som projektleder i Finans.

Jeg har oplevet en åben tilgang til mit ønske om udvikling og udfordring i banken, hvor jeg har fået lov at udfolde mig på de områder, jeg synes er interessante.

Jeg arbejder på hovedkontoret i Aarup, hvor jeg synes der er rart at være. Mine kolleger er meget imødekommende.”

Frederikke, Projektleder Finans

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

”Opskriften på et 25 års jubilæum er arbejdsglæde, gode kollegaer og kunder samt en organisation, der giver mulighed for udvikling og for at påvirke sin egen arbejdsdag.

Mine 25 år i banken har været en spændende rejse, hvor jeg startede som elev, derefter en årrække som rådgiver inden jeg tog en afstikker til finansbordet, kredit og erhverv,

hvorefter jeg landede i min nuværende stilling som filialdirektør.”

 

Claus, Filialdirektør Aarup

 

 

 

 

”Det gode ved Totalbanken er, at det er en mindre bank, som gør, at man får en stor fællesskabsfølelse. Det er rart at være på en arbejdsplads, hvor man ved, hvem alle ens kolleger er.

Jeg oplever, at der altid er god opbakning og hjælp at hente. Man får lov at tænke ud af boksen, og det skaber tillid hos kunderne, fordi vi har mulighed for at hjælpe dem bedst muligt.

Sagsgangen er let, fordi vi selv kan gøre tingene. Det gør det muligt at reagere hurtigt og dermed gøre det bedste for kunderne.”

Andreas, Rådgiver Odense C

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Søg uopfordret

 

Vi er altid interesserede i at modtage uopfordrede ansøgninger fra kvalificerede kandidater.

Vi sætter pris på din uopfordrede ansøgning, og vi behandler den 100% fortroligt. Du kan sende ansøgningen via formularen på vores

kontaktside (som er en sikker forbindelse). Se kontaktlink herunder.

 

"Vi stræber efter at være den bank, vi gerne selv vil være kunder i"

 

 

 

Kontakt os

Har du brug for rådgivning eller for at høre mere om dine muligheder i Totalbanken, er du velkommen til at kontakte os.

Kontakt